Menu

Openingstijden en bereikbaarheid

Openingstijden informatiecentrum Heidepol

Dag Tijd
Maandag t/m zaterdag 09.00 uur – 17.00 uur
Zondag Voorlopig gesloten

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Een begrafenis aanmelden en inplannen kan 24 uur per dag via telefoonnummer 026 711 22 15.

Bereikbaarheid

Navigatie
Bij het gebruik van een navigatie, kun je Harderwijkerweg 37 invoeren.

Gebruik je een TomTom? Voer dan niet alleen de straatnaam in, maar eerst de postcode van onze natuurbegraafplaats, en vul daarna aan met het huisnummer. Dat is: 6816 VA, huisnummer 37. Zo voorkom je dat de TomTom je naar een ander deel van de Harderwijkerweg leidt.

Openbaar vervoer
Bus 105 rijdt tussen Barneveld en Arnhem en passeert Heidepol, uitstappen bij halte ‘s-Koonings Jaght. Vanaf hier is het ongeveer 15 minuten wandelen.

Parkeren
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de ingang van het natuurgebied. Volg de borden bij aankomst die je begeleiden naar de parkeerplaats.

Rolstoelvriendelijkheid
Natuurbegraafplaats Heidepol is rolstoelvriendelijk voor bezoekers van een uitvaart. Als je slecht ter been bent, kunnen we je ook begeleiden over het natuurgebied met onze boskar (een golfkar). Mensen in een rolstoel die een regulier bezoek willen brengen kunnen alleen naar het toilet in de ontvangstruimte.

Adres

Natuurbegraafplaats Heidepol
Harderwijkerweg 37
6816VA Arnhem

T. 026 711 22 10
M. contact@heidepol.nl

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten