• Heidepol

Samen van waarde op onze natuurwerkdag. Help je mee? Natuurwerkdag Heidepol

Natuurbegraafplaats Heidepol is een bijzonder natuurgebied. Nog maar 12 jaar geleden was er nog landbouwgrond en productiebos. Inmiddels is het een natuurgebied met volop ruimte voor verschillende planten en inheemse bomen. De vele diersoorten zoals de das, de haas en de Raaf vinden op Heidepol een fijn leefgebied.

Wij waarderen het enorm dat jij als natuurliefhebber wilt bijdragen aan het onderhoud van deze waardevolle natuur. Daarom gaan we graag samen met jou aan de slag op onze natuurwerkdag op zaterdag 7 september. Het maakt niet uit of je groene vingers hebt of niet. Je bent van harte welkom om de natuurbeheerders een handje te helpen.

We ontvangen je in de ochtend met koffie en thee. Onze natuurbeheerders vertellen waar in ons natuurgebied gewerkt gaat worden. En wat de werkzaamheden zullen zijn. Welk werk er die dag verzet gaat worden weet je van tevoren nooit. Dee natuur verteld het die dag vanzelf. Je kunt denken aan snoeiwerk of het opruimen van bladeren.

De natuurbeheerders nemen je mee het gebied in om in groepen aan de slag te gaan. Gereedschap is aanwezig, van kettingzaag tot snoeischaar. Heb je eigen werkhandschoenen? Neem ze gerust mee.

Wij zorgen goed voor de innerlijke mens en komen met koffie en thee in het gebied langs. En eind van de ochtend, na het harde werken, wacht een heerlijke gezamenlijke lunch met soep en brood verzorgd door Heidepol.

Iedereen, jong en oud, is welkom. Help je onze natuurbeheerders een handje mee?

Praktische informatie…

  • Start: 09.00 uur in ontvangstruimte de Horst met koffie thee en iets lekkers
  • Rond het middaguur wordt voor een lekkere lunch gezorgd.
  • 12.30 uur einde programma

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier

    Mijn gegevens
    *Deze velden zijn verplicht