• Huis ter Heide
  • Organisatie

Ontdek en doe mee met de openingsactiviteiten van Huis ter Heide

Waarom schieten paddenstoelen in de herfst razendsnel uit de grond? Wat verzamelen dassen allemaal in het najaar en waarom laten ze zoveel sporen na? Leer het tijdens een lezing of ontdek de prachtige natuur van natuurbegraafplaats Huis ter Heide tijdens een belevingswandeling. Proef de sfeer tijdens een koffieconcert of neem deel aan een notarislezing. Zaterdag 9 oktober tot en met dinsdag 12 oktober staat in het teken van de  opening van natuurbegraafplaats Huis ter Heide. Meld je hier aan voor de openingsactiviteiten.

Verspreid over verschillende dagen is er genoeg ruimte voor iedereen die dit samen met ons wil komen vieren. Kom kennismaken en vraag ons alles wat je wil weten over natuurbegraven.

Natuurbegraafplaats Huis ter Heide ligt in het gelijknamige natuurgebied van Natuurmonumenten. Met de komst van een natuurbegraafplaats werkt Natuurbegraven Nederland hier samen met Natuurmonumenten aan een groener Nederland.

Het natuurgebied is dagelijks toegankelijk voor iedereen tussen zonsopkomst en zonsondergang. Ons informatiecentrum is van maandag t/m zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.