• Huis ter Heide
  • Mens

Karin stelt zich voor

Ik ben Karin en onlangs 50 jaar mogen worden. Ik woon samen met mijn vriend John, zoon Rick van 18 (en zijn vriendin Jamie) en Stef van 14. Ook onze honden Woody en Tinus horen er helemaal bij.

Op mijn 15e had ik mijn eerste bijbaantje in de horeca en vanaf toen wist ik wat ik wilde. Horeca werd mijn passie waar ik tot afgelopen maart in gewerkt heb. Van medewerker tot manager, ik heb het allemaal met heel veel plezier mogen doen.

In 2006 is ons 2e zoontje met 39 weken stil geboren. Enige tijd daarna is de uitvaartbranche bij mij gaan kriebelen. In alle drukte en hectiek heb ik daar toen niets mee gedaan. Toen kwam Covid, waardoor de horeca helaas helemaal plat kwam te liggen. Dat geeft je de ruimte om na te gaan denken over wat je nog zou willen. Op dat moment wees mijn moeder me op de vacature van informatiemedewerker op Natuurbegraafplaats Huis ter Heide. Toeval bestaat niet toch?

Op 1 april zijn we gestart en na een half jaar kan ik zeker zeggen dat dit een heel goede keuze is geweest. Ik ben heel trots op waar wij als team nu staan, maar ook op waar ik als persoon nu sta! Een hele fijne plek in de natuur met ontzettend waardevol werk.

Ik ben werkzaam als informatiemedewerker bij het mooie Huis ter Heide. Heel bijzonder en mooi werk, wat vaak niet voelt als werk. Door gewoon te zijn wie ik ben, beteken ik blijkbaar vaak echt iets voor mensen. Het is zo bijzonder hoe dichtbij ik vaak mag komen…

En dat allemaal op een hele mooie fijne plek in de natuur, die elke dag wel voor een cadeautje zorgt. De ene keer komt er een ree langs, de andere keer een mooie bosuil, maar ook de mist, de ochtendzon en nog veel meer moois.

Ik zou nog even door kunnen gaan, maar kom vooral een keer gezellig op de koffie in het mooie Brabantse de Moer, zodat we elkaar nog beter kunnen leren kennen.