• Huis ter Heide
  • Organisatie

Even voorstellen: Karlijn “Wat een mooie plek om te werken”

Oprecht kan ik zeggen dat ik een mooie en dankbare plek heb om te werken. Een plek waar werk niet als werken voelt. Het is zo fijn dat dit op mijn pad gekomen is. Ik had namelijk nooit gedacht dat ik op een natuurbegraafplaats zou gaan werken. 

Dankbaar

In 2017 ben ik bij Natuurbegraven Nederland begonnen als medewerker marketing & communicatie. Een mooie organisatie die staat voor mens en natuur en bestaat uit fijne mensen. Het was direct een plek waar ik me fijn voel. Binnen die werkzaamheden kwam natuurbegraafplaats Huis ter Heide op mijn pad. Hier hield ik me vooral bezig met het opstarten van deze natuurbegraafplaats. Het idee dat dit tijdelijk zou zijn voelde niet goed, ik wilde niet meer weg bij Huis ter Heide.

Zo ben ik sinds de opening in april 2021 werkzaam als communicatie & informatiemedewerker. De mooie gesprekken met belangstellenden of nabestaanden die een plekje komen uitzoeken maakt dat ik dankbaar ben dat ik hier mag werken. Een plek waar mensen gezien en gehoord worden, waar tijd is voor mensen en waar je niet moet maar mág zijn.

Een keuze die bij je past

De combinatie van communicatie en informatiemedewerker is voor mij erg passend. Zo kan ik op beide manieren bijdragen aan het bekendmaken van de mogelijkheden voor natuurbegraven. Waar je uiteindelijk ook voor kiest, ik vind het belangrijk dat je weet dat natuurbegraven een optie is, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die bij je past.

Thuis

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Wielrennen, mountainbiken, wandelen of suppen. Eén zijn met de natuur. Onlangs ben ik verhuisd naar het prachtige Zeeland. Een plek waar ik me net als op mijn werk, thuis voel. Het is niet naast de deur, maar de reistijd; die neem ik voor lief! Als je graag woont waar je woont en werkt waar je werkt, dan is dat niet belangrijk.

Follow the sun, je moet soms even zoeken, maar hij schijnt altijd!