Menu

Breng een bezoek aan Huis ter Heide

Een lichtgroen hart dat wordt omarmd door open en gesloten stukken bos. Een verborgen parel aan natuur waar loofbomen zich afwisselen met naaldbomen. Diepgele brem en paarse heide kleuren de natuurbegraafplaats waar de bodem bedekt is met heldergroene mossen en varens.

De natuurbegraafplaats van 35 hectare ligt in het gelijknamige natuurgebied van in totaal 1000 hectare. Van zonsopkomst tot zonsondergang is iedereen welkom om te wandelen, te fietsen en in alle rust de natuur met al haar dieren, planten, bomen en struiken te bewonderen. Wees welkom op natuurbegraafplaats Huis ter Heide.

Informatie

Benieuwd naar de natuur op Huis ter Heide en interesse in natuurbegraven? Maak geheel vrijblijvend  een afspraak, dan hebben we alle tijd voor je. In een persoonlijk gesprek waarin we door de natuur van Huis ter Heide wandelen vertellen we wat natuurbegraven is en wat de mogelijkheden zijn.

Als je slecht ter been bent en lopen lastig is voor je, dan verkennen we het gebied met onze boskar.

Bereikbaarheid

Natuurbegraafplaats Huis ter Heide ligt aan de Middelstraat in de Moer. De natuurbegraafplaats is te vinden als je de routebeschrijving op Google Maps instelt op bovenstaand adres.

De natuurbegraafplaats is het makkelijkst te bereiken met de auto.

Plan een informatieve wandeling

Wil je de natuurlijke pracht van Huis ter Heide zelf ervaren en meer te weten komen over de mogelijkheden voor een eigen plek in de natuur? In een informatief gesprek en een persoonlijke wandeling krijg je een goed idee van de mogelijkheden en een gevoel bij Huis ter Heide. Ben je slecht ter been of is lang lopen lastig? Dan laten we je graag het gebied zien met onze boskar, zodat je niet hoeft te lopen.

Contactgegevens

Natuurbegraafplaats Huis ter Heide
Middelstraat 1
5176 NH De Moer

Openingstijden informatiecentrum

Maandag t/m zaterdag 9.00 – 17.00 uur
Zondag 11.00 – 16.00 uur

De natuurbegraafplaats is vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten