• Huis ter Heide
  • Organisatie

Ontdek de natuur met een luisterwandeling

In de app vind je veel informatie: weetjes en achtergronden over de planten en dieren op de natuurbegraafplaats, de plattegrond van het natuurgebied, informatie over het maken van een afspraak en een link naar de websites van de verschillende natuurbegraafplaatsen. Alles wat je weten wil op één plek.

Bijzondere natuur uitgelicht

Wandel door de natuur van natuurbegraafplaats Huis ter Heide. Kijk, ruik, voel en luister naar het verhaal dat de natuur vertelt. In de luisterwandeling vertellen we over historische plekken, bijzondere natuur en verscholen parels. Sta af en toe even stil, draai eens om en kijk om je heen. Misschien zie je wel een ree door de bossen bewegen. De korte wandelroute is 1,8 kilometer lang en de lange wandelroute 2,7 kilometer.

Bezoek een natuurgraf met behulp van de app

Het ritme van de seizoenen. Dier- en plantsoorten die komen en gaan. De natuur verandert voortdurend. Het is de cirkel van het leven. Dat geldt ook voor de natuurgraven op onze natuurbegraafplaatsen. Met de app is de locatie van natuurgraven, ongeacht hoe oud ze zijn, voor altijd terug te vinden.

De app is eenvoudig te downloaden onder de naam ‘Natuurbegraven Nederland’ via Google Play of de Apple App Store. Na het downloaden kun je voor de gewenste natuurbegraafplaats kiezen.