• Huis ter Heide
  • Organisatie

Christel stelt zich voor

Christel (die dit jaar Sarah gaat zien) heeft Piet in 1988 in Dorst leren kennen, waar ze ook zijn gaan samenwonen. Sinds 2010 wonen ze met hun 2 kinderen Britt (21) en Bram (17) in het mooie Molenschot.

Christel: “Op mijn 18e ben ik gaan werken in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Met veel liefde heb ik in de zorg gewerkt in verschillende functies. Het werk is heel betekenisvol, zeker op de momenten dat ik families van cliënten bij kon staan bij afscheid en overlijden. Ik kon mensen helpen om met liefde afscheid te nemen.

Daardoor werd voor mij duidelijk dat ik in de uitvaartzorg wilde gaan werken. Mijn hart volgen en gaan doen waar ik goed in ben, dat waren mijn drijfveren.

In 2018 ben ik als (senior) uitvaartcoördinator bij een uitvaartcentrum gaan werken. Ontzorgen, verbinden, betrokken zijn. Met gevoel voor de wensen en behoeften de aandacht geven die nabestaanden verdienen en nodig hebben. Het gaf mij voldoening en ik kreeg er energie van. Het werd voor mij allemaal nog mooier toen ik in april 2021 als dagcoördinator op natuurbegraafplaats Huis ter Heide mocht gaan beginnen.

Een fijne plek in de natuur. De stilte, schoonheid en kracht van de natuur gecombineerd met het inzetten van mijn passie. Ik word er iedere dag blij van en het voelt als een cadeautje om, samen met ons mooie team, op natuurbegraafplaats Huis ter Heide te mogen werken.

Door te zijn wie we zijn kunnen we in verbinding staan met bezoekers en nabestaanden. Ontzettend mooi, waardevol en bijzonder.”