• Huis ter Heide

Vrijdag 4 augustus Zomeravond met muziek

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Beleef de natuur op natuurbegraafplaats Huis ter Heide tijdens de uren van de schemering. Op vrijdagavond 4 augustus ben je welkom om te komen luisteren naar de lieve en mooie liedjes. Akoestisch gezongen door Ruud Hermans, winnaar van The Voice Senior. Een bijzondere ervaring; de dag loopt ten einde en het licht in het bos verandert. De muziek is toegankelijk voor een breed publiek en gespeeld op een prachtige plek midden in de natuur.

Ruud Hermans

Tilburger Ruud Hermans draait al sinds eind jaren 60 mee in de muziekwereld. Vanaf 1967 maakte hij zijn eerste platen als zanger van Folkgroup Heating. In 1973 werd hij naast zangeres Ine Masseurs, leadzanger bij de Waalwijkse Country & Western formatie; The Tumbleweeds. Hij trad daarmee twee keer op in de Grand Ole Opry in Nashville, Tennessee. In 1975 scoorden The Tumbleweeds een nummer 1 hit in de Nationale Hitparade met Somewhere Between, dat nog altijd door Ruud en vele groepen gespeeld wordt. In 1979 werd Ruud presentator bij K.R.O. Radio van het programma Country Time. In de 30 jaar dat hij bij de KRO heeft gewerkt (tot maart 2010) presenteerde hij ook Adres Onbekend, Niemandsland, American Connection en Déjà Vu. In 2019 deed hij mee met The Voice Senior en won de trofee met de “V”.

Vanaf 19.00 uur ben je welkom in de ceremonieruimte van de natuurbegraafplaats voor koffie, thee en wat lekkers. De muzikale voorstelling start om 19.30 uur. Meld je aan via onderstaand formulier. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

  • Wanneer: vrijdag 4 augustus.
  • Programma:
    19.00 – 19.30u                 Ontvangst met koffie/thee
    19.30 – 21-00u                 Optreden Ruud Hermans. Inclusief een korte pauze