• Huis ter Heide

Wandel je met ons mee? Voorjaarswandelingen

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Ervaar de natuur op Huis ter Heide en wandel mee tijdens de voorjaarswandelingen. Een groen hart waar bospaden tussen volle loofbomen kronkelen naar dichtere bosgedeelten met naaldbomen. Struiken, varens en mos verzachten de overgang van bos naar open veld en de vele vogels op natuurbegraafplaats Huis ter Heide doorbreken de stilte zo nu en dan.

In de maand mei verzorgen wij diverse wandelingen; Wandel mee met een van onze medewerkers en kom meer te weten over de mogelijkheden voor een laatste rustplaats in de natuur. Of wandel mee met een van onze natuurbeheerders en leer alles over de flora en fauna op de natuurbegraafplaats.

Zondag 1, 8 of 29 mei
Tijdens een informatieve wandeling met een van onze medewerkers vertellen we meer over natuurbegraafplaats Huis ter Heide de mogelijkheden voor een laatste rustplaats in de natuur. Uiteraard is er ook alle tijd en ruimte voor vragen.

Zaterdag 14 of 21 mei
Wandel mee met een van onze natuurbeheerders. Nog iedere dag wordt er hard gewerkt om het natuurgebied voor mensen, planten en dieren tot zijn recht te laten komen. Samen met de natuurbeheerder lopen we onder andere langs het heischraalgrasland om de ontwikkelingen van het afgelopen jaar te bekijken.

Praktische informatie
De wandelingen duren ongeveer een uur, we staan samen regelmatig stil om de rust van de natuur te ervaren, om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. De wandeling is ook geschikt voor mensen die minder vaak wandelen, we wandelen niet ver en in een rustig tempo. Deelname is gratis, we vragen je alleen om (tijdig) aan te melden via onderstaand formulier. We verzamelen op de parkeerplaats.

Inschrijfformulier

Aanmelden voor deze activiteiten is niet meer mogelijk.