• Huis ter Heide

Muziek op zondag Geniet van livemuziek verzorgd door muziekduo LeMic

Muziek ontspant, opent harten en verbindt. Laat je verrassen met muziek verzorgd door LeMic. Tijdens deze muzikale middag ben je van harte welkom om te komen genieten van een kop koffie en de warme klanken van dit muzikale duo.

LeMic bestaat uit Léon en Mieke, die samen graag iets voor mensen willen betekenen met hun livemuziek. Léon is een toetsenist met rijke muzikale ervaring. Zo begon hij ooit in de kerk als organist bij een jongerenkoor, begeleidde hij vocalisten bij bijzondere gelegenheden en zong hij in diverse producties. Naast spelen, begeleiden en arrangeren bij enkele uiteenlopende muziekgezelschappen, gaat hij in zijn pianospel altijd uit van de meest mooie muzikale akkoorden. Mieke is een vrouw die al jaren mensen raakt met haar volle warme stemgeluid. Haar muzikale ervaring loopt erg uiteen en ook heeft ze in diverse gedaantes op het podium gestaan. Zo trok ze in het verleden alle registers open als rockzangeres, volgden diverse rollen in musicals, maar wist ze ook gevoeligheid te creëren bij een huwelijksvoltrekking of bij uitvaarten.

Deze combinatie zorgt ervoor dat er tijdens de muzikale zondagmiddag uiteenlopende muziek voorbij komt; van ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld tot ‘La Vie en Rose’ van Edith Piaf. Kom je zondag ook luisteren naar het prachtige concert?

  • Datum: zondag 24 maart 2024
  • Tijd:  Tussen 12.00 tot 15.00 uur
  • Waar: Ceremonieruimte
  • Kosten: aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Voel je vrij om op ieder gewenst moment bij ons binnen te stappen. LeMic speelt namelijk meerdere sessies tussen 12.00 en 15.oo uur. Ben jij erbij? Schrijf je dan in via onderstaand formulier, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen ontvangen op onze natuurbegraafplaats.

Inschrijfformulier

[contact-form-7 id=”111855″ title=”Natuurbegraven Nederland – Koffieconcert Huis ter Heide – CRM (Siem)”]