• Huis ter Heide

Lezing Huidhonger door Esther Cohen

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Aangeraakt worden, letterlijk en figuurlijk, is een primaire levensbehoefte, in het bijzonder voor mensen die alleen leven of rouwen na liefdesverlies. Uitspreken dat we hiernaar hunkeren lijkt een hoge drempel, terwijl wat je voelt heel normaal is.

Gemma Boormans en Esther Cohen schreven het boek Huidhonger, over de behoefte aan aanraking en fysieke troost na het verlies van je levenspartner. Gemma schrijft vanuit haar professie als journaliste, Esther als rouwcoach én beiden schrijven vanuit hun eigen ervaringen met het verlies van hun partner. Tijdens de lezing vertelt Esther Cohen hier meer over en draagt ze uit eigen werk voor. Lees alvast meer over het boek op: www.huidhongerboek.nl

Vanaf 18.30u ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee. De lezing begint om 19.00u en zal tot ongeveer 21.00u duren. Aanmelden voor de lezing kan via het inschrijfformulier onderaan de pagina. Er zijn geen kosten aan deze lezing verbonden.