Medewerk(st)ers natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide (24-40 uur) Vacature niet meer beschikbaar

Stel je eens voor…

Je wandelt over een laan, door een landschap van bossen en heidevelden. Op een open plek in het bos ga je op een boomstronk zitten en schiet een zandhagedis vlak voor je voeten langs. Je ontspant en je laat je gedachten de vrije loop. De eerste zonnestralen breken door en een zacht briesje strijkt langs je gezicht. Deze plek doet iets met je…

Wat denk je, wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Onze groene droom voor mens en natuur

Een natuurbegraafplaats als onderdeel van een prachtig natuurgebied, een plek waar ieder mens de rust en ruimte van de natuur kan ervaren. Waar mensen die voor natuurbegraven kiezen, zelf kiezen voor de plek die bij ze past en goed voelt. Het uitkiezen van een plek in de natuur is een bijzonder moment en onze collega’s hebben daarom ook alle tijd en ruimte om aandacht te geven aan de mensen die voor deze belangrijke keuze staan. “Het goed geregeld hebben geeft rust” , horen wij vaak terug. De meeste mensen kiezen dan ook nu al een plek voor later. Hierbij vertrouwen wij op het gevoel van onze medewerkers en zijn wij dus een regelarme organisatie waar menselijk contact voorop staat. Ook bij een uitvaart op onze natuurbegraafplaats geldt dat alles in het teken staat van de laatste wens. Graag helpen wij de laatste wens te realiseren, zolang dit met respect voor mens en natuur gebeurt is alles mogelijk.

Daarnaast staat bij ons de natuur voorop en maken wij het mogelijk dat er in Nederland meer en nieuwe natuur ontwikkeld wordt of bestaande natuur verbeterd wordt. Wij werken samen met Natuurmonumenten om de kwaliteit van onze natuur te waarborgen. Samen maken we Nederland groener en mooier!

Voor onze Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide zoeken wij gedreven en inspirerende

Medewerk(st)ers Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

 

Op onze natuurbegraafplaats zorg je voor een gastvrij ontvangst van bezoekers en geïnteresseerden en beantwoord je al hun vragen. Je biedt mensen de tijd en ruimte, zodat eenieder in alle rust zijn eigen plekje uit kan zoeken en informeert hen over de mogelijkheden met betrekking tot begraven in de natuur. Je bereidt uitvaarten voor en hebt een ondersteunende rol op de dag van de uitvaart. Je neemt deel aan beurzen, open dagen en andere activiteiten die bijdragen aan de bekendheid van de natuurbegraafplaats.

Voor deze spilfunctie (24-40 uur) gaat onze voorkeur uit naar representatieve, sociaal ingestelde, rustige kandidaten met levenservaring. Een innemende gastvrouw/gastheer met (bij voorkeur) enkele jaren passende werkervaring in deze of een aanverwante branche die mensen op een natuurlijke wijze aan zich weet te binden. Je bent een mensenmens, bent communicatief sterk, hoffelijk, gastvrij en met een gezonde dosis humor. Je bent stressbestendig en afwisselend ook op zaterdag en zondag beschikbaar.

Wij bieden je een marktconform salaris, een fijn team en mooie organisatie en de kans om tijdens je werk veel buiten in de natuur te zijn. Denk jij dat wij een match zijn? Stuur je CV en motivatie vóór 15 mei aan Benno Ezerman, In ’t Maasland,
info@maasland-personeel.nl. De selectiegesprekken vinden plaats op 9, 10, 13 en 17 mei in het Van der Valk Hotel te Cuijk.