Dagcoördinator natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide (Fulltime) Vacature niet meer beschikbaar

Stel je eens voor…

Je wandelt over een laan, door een landschap van bossen en heidevelden. Op een open plek in het bos ga je op een boomstronk zitten en schiet een zandhagedis vlak voor je voeten langs. Je ontspant en je laat je gedachten de vrije loop. De eerste zonnestralen breken door en een zacht briesje strijkt langs je gezicht. Deze plek doet iets met je…

Wat denk je, wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Onze groene droom voor mens en natuur

Een natuurbegraafplaats als onderdeel van een prachtig natuurgebied, een plek waar ieder mens de rust en ruimte van de natuur kan ervaren. Waar mensen die voor natuurbegraven kiezen, zelf kiezen voor de plek die bij ze past en goed voelt. Het uitkiezen van een plek in de natuur is een bijzonder moment en onze collega’s hebben daarom ook alle tijd en ruimte om aandacht te geven aan de mensen die voor deze belangrijke keuze staan. “Het goed geregeld hebben geeft rust” , horen wij vaak terug. De meeste mensen kiezen dan ook nu al een plek voor later. Hierbij vertrouwen wij op het gevoel van onze medewerkers en zijn wij dus een regelarme organisatie waar menselijk contact voorop staat. Ook bij een uitvaart op onze natuurbegraafplaats geldt dat alles in het teken staat van de laatste wens. Graag helpen wij de laatste wens te realiseren, zolang dit met respect voor mens en natuur gebeurt is alles mogelijk.

Daarnaast staat bij ons de natuur voorop en maken wij het mogelijk dat er in Nederland meer en nieuwe natuur ontwikkeld wordt of bestaande natuur verbeterd wordt. Wij werken samen met Natuurmonumenten om de kwaliteit van onze natuur te waarborgen. Samen maken we Nederland groener en mooier!

Voor onze natuurbegraafplaats Heidepol zoeken wij een gedreven en inspirerende

Dagcoördinator natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide (Fulltime)

 

Als dagcoördinator houd je gedetailleerd toezicht op alle dagelijkse zaken op deze nieuw te openen natuurbegraafplaats zodat de collega’s duidelijkheid hebben over hun werkzaamheden van de dag. Je beheert de telefoon, mail, agenda en post, verdeelt de taken en afspraken voor de lopende dag en stuurt bij waar nodig. Je beheert de lopende uitvaarten en bewaakt deadlines, staat bezoekers te woord, springt bij als dat nodig is en houdt maandelijks actielijsten bij vanuit CRM.

Je maakt en beheert het jaarrooster voor het personeel en de diverse overleggen en bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Je zorgt ervoor dat de wijzigingen in processen met betrekking tot de dagelijkse werkzaamheden correct worden opgevolgd. De dagcoördinator draait mee in de wekelijkse bezetting en is dus ook op zaterdag en zondag beschikbaar. Een afwisselende en verantwoordelijke fulltime functie voor representatieve, enthousiaste en standvastige kandidaten op minimaal Mbo werk- en denkniveau. Je bent stressbestendig, hebt organisatietalent en je weet bij drukte de rust en het overzicht te bewaren. Je hebt een goede telefoonstem en kunt prima met Word en Excel overweg. Je bent gastvrij, servicegericht en communicatief sterk.

Wij bieden je een marktconform salaris, een fijn team en mooie organisatie en de kans om tijdens je werk veel buiten in de natuur te zijn. Denk jij dat wij een match zijn? Stuur je CV en motivatie vóór 15 mei aan Benno Ezerman, In ’t Maasland,
info@maasland-personeel.nl. De selectiegesprekken vinden plaats op 9, 10, 13 en 17 mei in het Van der Valk Hotel te Cuijk.