• Maashorst
  • Organisatie

Ontmoet Maaike

Wat leuk dat ik mijzelf mag voorstellen!

Mijn naam is Maaike van Rosmalen (41 jaar) en ik ben sinds 1 september 2018 werkzaam bij Natuurbegraafplaats Maashorst als Horeca coördinator. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Zowel voor onze gasten als voor mijn collega’s op locatie Maashorst, van lunchpakketjes tot koffietafels. En dat komt goed uit want ik hou zelf heel erg van koken en van eten en drinken. Ik zou het liefst elke week wel een diner voor vrienden en/of familie willen organiseren.

Sinds mijn 15e ben ik al werkzaam in de horeca en heb ik bij veel verschillende restaurants gewerkt in Nijmegen, Tilburg, Oosterhout en Oss. In 1998 heb ik mijn man Erwin ontmoet in het restaurant waar wij toen samen werkte. Met hem woon ik sinds 2000 in het prachtige Megen. Inmiddels hebben wij 3 kinderen: Naud (16 jaar), Dana (14 jaar) en Krijn (9 jaar). In 2004 zijn Erwin en ik samen restaurant Buitengewoon begonnen in de Kerkstraat in Oss. Dat hebben we 12 jaar met veel passie gedaan, totdat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging.

Wij wonen met heel veel plezier in Megen en ik vind het heerlijk om de dijk op te lopen. Mijn blik op de stromende Maas. Het liefst met mijn gezicht in de zon, dan kan ik echt mijn hoofd leeg maken. Ik ben actief in de dorpsraad en ik organiseer regelmatig iets in ons gemeenschapshuis Acropolis.

Als de tijd het toelaat gaan wij graag naar Zeeland. Vlak bij Domburg hebben wij een oude stacaravan die we 3 jaar geleden helemaal hebben opgeknapt. Zeeland voelt dan ook echt als een 2e thuis. Het liefste zit ik dan op het strand met een heerlijk boek, ik ben namelijk ook een echte boekenwurm en ik lees minstens 1 boek per week.

Iedere keer als ik ga werken op de Maashorst verwonder ik mezelf weer over onze prachtige locatie en de rust. Elke ceremonie die ik mee mag maken is weer bijzonder en persoonlijk. Het is fijn om er voor onze gasten te kunnen zijn op zo’n moment en ik hoop dat nog lang te mogen doen.