Natuurbegraven Nederland

Heidepol

Maashorst

Schoorsveld

Download de Natuurbegraven Nederland-app

Het ritme van de seizoenen. Dier- en plantsoorten die komen en gaan. De natuur verandert voortdurend. Het is de cirkel van het leven. Dat geldt ook voor de natuurgraven op onze natuurbegraafplaatsen. Met de nieuwe app van Natuurbegraven Nederland is de locatie van alle natuurgraven, ongeacht hoe oud ze zijn, voor altijd terug te vinden. Daarnaast biedt de app informatie over onze verschillende natuurbegraafplaatsen.

De app is eenvoudig te downloaden via Google Play of de Apple App Store. Met een paar klikken staat de app op je smartphone. Je vindt er veel informatie: weetjes en achtergronden over de flora en fauna op de natuurbegraafplaatsen, plattegronden, informatie over het maken van een afspraak, en een link naar de mobiele websites van de verschillende locaties. Alles wat je weten wilt op één plek.

Locatie natuurgraf

Via de zoekfunctie in de app kunnen naasten, vrienden en bekenden de plek vinden van een natuurgraf. Natuurgraven zijn alleen vindbaar wanneer naasten daar uitdrukkelijk toestemming voor hebben gegeven. Iedereen is daar vrij in. Een natuurgraf wordt met een boomschijf aangegeven op een plattegrond in de app, met daarbij de kortste route naar het natuurgraf vanaf de plek waar iemand op dat moment staat.

Wees welkom

Wees welkom. Om de app te proberen en om onze natuurbegraafplaatsen te bezoeken. De natuurgebieden zijn 7 dagen per week toegankelijk, tussen zonsopgang en zonsondergang. Werkt de app niet naar wens? Of heb je ideeën, wensen of suggesties om de app verder te verbeteren? Laat het ons dan weten.