• Op onze natuurbegraafplaatsen kiest u zelf een mooie plek uit

    Op onze natuurbegraafplaatsen kiest u zelf een mooie plek uit

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonlijke invulling van uw uitvaart

U kiest zelf een plek op de natuurbegraafplaats. U en uw dierbaren krijgen bovendien alle tijd en ruimte om het afscheid naar eigen wensen en ideeën in te vullen.

Bij natuurbegraven staan individuele vrijheid en een persoonlijk karakter voorop. U krijgt letterlijk en figuurlijk alle ruimte om het afscheid in te vullen zoals u dat wilt. 

Kies zelf de mooiste plek

U bepaalt zelf de plek op de natuurbegraafplaats. Aan de bosrand, midden op een open plek of in bloemrijk gras.  Bij een oude  boom of in een tapijt van heide. U weet zelf welke plek het beste past.

Alles is mogelijk

U en uw dierbaren krijgen alle benodigde tijd en ruimte om uw afscheid naar eigen wensen en ideeën in te vullen. Een live optreden van een gitarist, een picknick, oma’s zelfgebakken appeltaart, gewoon een urenlang samenzijn: het mag bij ons allemaal. Zolang mens en natuur gerespecteerd worden is alles mogelijk. Zo is elk afscheid net zo uniek en bijzonder als de overledene zelf.

Bepaal zelf de ceremonie

De aankoop van een plek op een natuurbegraafplaats staat los van de afscheidsceremonie. U bepaalt zelf hoe het afscheid eruit ziet en wie dat voor u regelt. U kunt een uitvaartondernemer de uitvaart laten regelen, maar u kunt dit ook zelf doen. Of u nu voor een cateraar kiest, ons een cateraar laat regelen of zelf hapjes en drankjes verzorgt: u kunt rekenen op een uniek en eervol afscheid in een mooie natuurlijke omgeving. Wat uw wens ook is, we staan klaar met advies en denken graag mee over hoe we uw wensen kunnen verwezenlijken.

Iedereen is welkom

Onze natuurbegraafplaatsen zijn onafhankelijk van cultuur, levensbeschouwing of religie. Iedereen die op een natuurlijke manier begraven wil worden, is welkom.

Partner van logo-natuurmonumenten

Lid van logo-natuurmonumenten