Uitvaart regelen?

Informatie over een uitvaart

Vanwege de huidige ontwikkelingen met het coronavirus vragen wij u om samen met de uitvaartondernemer en nabestaanden de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Vanzelfsprekend vragen wij onze collega’s en bezoekers om alle voorzorgmaatregelen daaromtrent te respecteren.

In het kort betekent dat:

  • uitvaarten plaats zullen vinden tot een maximum van 30 personen waarbij we, samen  met de uitvaartondernemer, de gasten zullen verzoeken om de afstand van 1,5 meter tussen personen daar waar mogelijk in acht te nemen.
  • we alle cateringactiviteiten (koffietafels e.d.) tot en met 6 april niet meer aanbieden.
  • de informatie- en uitvaartgesprekken gewoon door kunnen gaan waarbij we ervoor kiezen om deze vooral wandelend, buiten in de natuur, te laten plaatsvinden.

Wij bieden de mogelijkheid om na een uitvaart, op een later moment, een bijzondere herdenkingsbijeenkomst met meer dan dertig mensen te houden.

Op telefoonnummer 024 203 62 31 kun je 24 uur per dag een begrafenis aanmelden en inplannen.

Alle tijd en vrijheid

We streven naar een uitvaart per dagdeel. Een afscheid in de ochtendzon of in de namiddag als de hemel rozerood kleurt: de natuur laat zich op elk moment van de dag van een andere kant zien. Op Landgoed Mookerheide kan het afscheid in de ochtend of in de middag plaatsvinden. In de zomermaanden is een afscheid in de avond ook mogelijk.

Dicht bij de natuur

Er is ruimte voor een persoonlijke invulling van een afscheid. In ’t Buitenhuys hebben we ruimte voor gezelschappen tot 150 personen. En buiten in de natuur kun je zitten, indien gewenst onder een tarp.

Meer weten?

Neem contact met ons op via contact@landgoedmookerheide.nl of (024) 203 62 30.