Een laatste rustplaats in de natuur

Misschien heb je er al eens over nagedacht: een laatste rustplaats in de natuur. Hoe werkt dat precies? En wat komt er kijken bij het kiezen van een eigen plekje?

KIES JE PLEK HELEMAAL ZELF

Een mooie plek bij een oude, statige eik, aan een bosrand, of juist in het open heideveld. Bij Natuurbegraven Nederland ben je vrij om zelf een eigen plek voor je kist of urn te kiezen, in een speciaal daarvoor bestemd natuurgebied.

VERZEKER JEZELF VAN EEUWIGE GRAFRUST

Met een plek op onze natuurbegraafplaats ben je verzekerd van eeuwige grafrust, zonder bijkomende kosten voor grafonderhoud of -verlenging. Zo komen jouw nabestaanden later niet voor moeilijke beslissingen te staan over jouw plek. De gekozen plek is ook écht van jou: je ontvangt een natuurgrafakte met de exacte coördinaten van je plek.

Op onze natuurbegraafplaatsen kun je kiezen voor een gedenkteken in de vorm van een houten boomschijf met persoonlijke inscriptie.

DRAAG BIJ AAN DE NATUUR IN NEDERLAND

Kies je voor een plek op een van onze natuurbegraafplaatsen? Dan draag je bij aan de natuur in Nederland. We werken nauw samen met Natuurmonumenten. Samen willen we de natuur in Nederland verder ontwikkelen, meerwaarde geven en behouden voor de generaties na ons.

DE OPENINGSTIJDEN VAN DE NATUUR

Wandelen, fietsen of gewoon even uitrusten op een bankje? Onze natuurbegraafplaatsen zijn het hele jaar door vrij toegankelijk. Tussen zonsopgang en zonsondergang kan iedereen genieten van onze bossen en velden. En het mooie is: elk seizoen heeft weer zijn eigen charme.