Breng een bezoek

Informatie over een bezoek

De herfstzon zet de langzaam verkleurende bomen in het najaar weer in een ander daglicht. De natuur laat zoveel moois zien. Vooral in deze tijd is verandering aan de orde van de dag, waar iedereen op zijn eigen manier in meebeweegt.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment mogelijk met maximaal 3 gespreksgenoten. Wij houden dan 1,5 meter afstand en geven u daarom ook geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.

Indien het vermoeden bestaat dat er ziekteverschijnselen zijn of u in quarantaine dient te verblijven, kunt u helaas niet deelnemen aan het gesprek met één van onze collega’s. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing, door bijvoorbeeld te beeldbellen.

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd. U kunt zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats met maximaal 4 personen of de personen uit één huishouden. Het informatiecentrum is op zondag voorlopig gesloten, maar de natuur blijft vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

Bezoekt u een uitvaart? Lees dan hier over de toepassing van de overheidsrichtlijnen.

Je vindt natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide in Molenhoek. De natuurbegraafplaats is dagelijks vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Breng gerust een vrijblijvend bezoek!

Plan een informatieve wandeling in

Wil je de natuurlijke pracht van Landgoed Mookerheide zelf ervaren en meer te weten komen over de mogelijkheden? In een informatief gesprek en een wandeling krijg je een goed idee van en een gevoel bij Landgoed Mookerheide en de diverse opties. Ben je slecht ter been of is lang lopen lastig? Dan laten we je graag het gebied zien met onze boskar, zodat je niet hoeft te lopen.

Bezoek ons informatiecentrum

Je bent ook van harte welkom om ons informatiecentrum op Landgoed Mookerheide te bezoeken. Maak je een afspraak, dan zorgen wij dat we alle tijd voor je hebben. Bel ons en we kiezen samen een moment dat past.

Openingstijden informatiecentrum

Maandag – zaterdag 9.00 – 17.00 uur
Zondag Voorlopig gesloten

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide
Heumensebaan 18
Molenhoek
T. 024 203 62 30
M. contact@landgoedmookerheide.nl
www.mookerheide.nl

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.