Informatiedag zondag 22 en 29 september van 11.00 tot 15.00 uur

Heb je er al eens over nagedacht: een laatste rustplaats in de natuur die voor altijd van jou is? Op onze natuurbegraafplaatsen ben je vrij om nu al zelf, of samen met je partner, een eigen plek te kiezen die bij jou past. Een plek die onderdeel is en blijft van de natuur. Samen met Natuurmonumenten zorgen we ervoor dat deze plek voor altijd behouden blijft.

Zo’n 80 procent van de mensen die bij ons een natuurgraf hebben, kiezen dat bij leven. Alles is dan voor altijd goed geregeld en je nabestaanden hebben geen zorgen over grafonderhoud of grafverlenging. De natuur zorgt voor de plek. Onze natuurbegraafplaatsen hebben enkel eeuwigdurende grafrechten, die niet meer verlengd hoeven te worden. Juridisch goed geborgd door de notaris, voor nu en in de toekomst.

Een plek in de natuur: wat houdt dat precies in? Hoe regel je het? Wil je meer weten over natuurbegraven en wat de mogelijkheden en kosten zijn? Kom dan naar één van onze informatiedagen: 22 september op Maashorst en Schoorsveld en 29 september op Heidepol. Tijdens lezingen lichten we deze onderwerpen helder toe.

Bezoek een lezing om 11.00 uur, 12.30 uur of 14.00 uur en wandel aansluitend met ons mee in ons natuurgebied. De koffie staat klaar. We zien je graag!