Notaris Natascha Dröge vertelt Zondag 8 november

Informatie over onze activiteiten

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment gewoon mogelijk met maximaal 3 gespreksgenoten. Wij houden dan 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.

U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats. Het informatiecentrum is op zondag voorlopig gesloten, maar de natuur blijft vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

Op zondag 8 november verzorgt notaris mr. Natascha Dröge een informatieve lezing op natuurbegraafplaats Heidepol. Aan bod komen onderwerpen als:
• Het erfrecht.
• De voordelen van een testament: o.a. vermindering van de eigen bijdrage als je in een verzorgingstehuis terecht komt en besparing van erfbelasting.
• Het levenstestament: wat gebeurt er als je ernstig ziek wordt, gaat dementeren of om andere redenen tijdelijk of langdurig niet meer in staat bent om je eigen belangen te behartigen? Wie regelt dan de financiële en medische zaken?

Je bent op zondag 8 november vanaf 13.30 uur van harte welkom in de ontvangstruimte van natuurbegraafplaats Heidepol voor een kopje koffie of thee. Om 14.00 uur start de lezing. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan per e-mail via aanmelden@heidepol.nl of telefonisch via (026) 711 22 10. Ook bij deze activiteit houden we ons aan de RIVM-maatregelen. Meer informatie daarover volgt na aanmelding.